Bel naar 0546 - 577 766

Brandbeveiliging

Zakelijke beveiliging

Het kan zomaar gebeuren: brandstichting, blikseminslag of kortsluiting. Daar moet u niet aan denken, maar wel over nádenken! Veel mensen staan niet stil bij de gevolgen van een brand. Mocht onverhoopt toch een brand uitbreken dan is de schade vaak niet te overzien.

Een brandmeldinstallatie detecteert, lokaliseert en signaleert brand in een vroegtijdig stadium. Dit betekent dat snel actie kan worden ondernomen, waardoor iedereen tijdig het bedrijfspand kan verlaten en hulpdiensten kunnen worden ingelicht. Zo voorkomt u ongevallen en slachtoffers en blijft de schade beperkt.

4

Wij zijn een erkend branddetectiebedrijf met ruime ervaring en expertise op gebied van brandbeveiliging. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de huidige wet- en regelgeving. Of het nu gaat om installaties voor nieuwbouw-, renovatie- of overnametrajecten. De installatie die wij voor u ontwerpen, installeren en onderhouden komen geheel overeen met de laatste wet- en regelgeving (o.a. Bouwbesluit 2012) en de in Nederland geldende normen en eisen (NEN 2535, NEN 2575 en NEN 2654).

Na oplevering van of onderhoud aan de brandmeldinstallatie overhandigen wij u een certificaat. Daarmee is aantoonbaar dat de installatie voldoet aan de eisen van de overheid en/of verzekeraar. Bij elke brandmeldinstallatie dient conform wet- en regelgeving door het branddetectiebedrijf een logboek overgedragen te worden aan de gebruiker van het pand; in ons geval werken wij met het digitaal logboek.

Om uw brandmeldinstallatie gecertificeerd te houden dient er een inspectie te worden uitgevoerd vanuit het het CCV door een onafhankelijk inspectiebureau. Wij verzorgen voor onze klanten de inspecties en assisteren het inspectiebureau zodat onze klanten hierin volledig ontzorgt worden. Is uw bestaande brandmeldinstallatie verouderd? Wij zorgen voor een upgrade naar de huidige eisen en wet- en regelgeving. Zo bent u altijd verzekerd van een goed werkende installatie.

Meulenbeld Beveiliging

Voel je veilig

Onderhoudsabonnement voor brandbeveiliging

 • 24/7 service

  Altijd service & ondersteuning

 • Gecertificeerd brandmeldinstallatiebedrijf

  KIWA gecertificeerd

 • Gespecialiseerde monteurs

  Voor de hoogste kwaliteit

 • Onderhoud volgens NEN 2654

  Volgens wet- en regelgeving

 • Service op afstand

  Efficiënt door remote control

Contact opnemen
 • Voorkom schade en slachtoffers. En voldoe aan wet- en regelgeving. Kies voor een goede brandmeldinstallatie en de juiste hulp!

  Wij weten waar u op moet letten en brengen de risico’s voor u in kaart. Laat u adviseren door onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan voor brandbeveiliging voor uw bedrijfspand.

  Contact opnemen

Uw gegevens