Bel naar 0546 - 577 766

Toegangscontrole & intercom

Zakelijke beveiliging

Met een toegangscontrolesysteem controleert een bedrijf zelf toegangsbevoegdheid en daadwerkelijke aanwezigheid van personen. Ongeoorloofde personen komen niet binnen met een toegangscontrolesysteem; alles en iedereen in het pand is beschermd. Deze systemen zijn eveneens te gebruiken voor aan- en afwezigheidsregistratie.

Toegangscontrole is in verschillende beveiligingsaspecten en risicoklassen mogelijk; een buitendeur is bijvoorbeeld risicovoller dan een kantinedeur. Met een pas of tag, optioneel in combinatie met een code, krijgen de daartoe aangewezen personen toegang tot een beveiligde ruimte.

FFV 5173

De toegangsdeur wordt daarvoor voorzien van een elektrische vergrendeling. Bij de deur plaatsen wij een pas-/pincodelezer. Een andere oplossing is biometrische toegang, waarbij gezichtsherkenning of een vingerafdruk toegang geeft. Met de meegeleverde software is het mogelijk te bepalen wanneer en waar geregistreerde gebruikers een bepaalde ruimte mogen betreden.

Een toegangscontrolesysteem is koppelen aan een (video)intercomsysteem. Met een (video)intercomsysteem heeft u van afstand zicht op bezoekers. Ook alleen kiezen voor een spreek-/luisterverbinding kan. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden specifieke toegangscontrole- en (video)intercomsystemen met de nieuwste technieken.

Behoud overzicht met een toegangscontrole- en/of intercomsysteem en creëer een veilige omgeving voor aanwezigen, werkprocessen, eigendommen en overige gevoelige bedrijfsinformatie.

Meulenbeld Beveiliging

Voel je veilig

Onderhoudsabonnement voor toegangscontrole/intercom

 • 24/7 service

  Altijd service & ondersteuning

 • Gespecialiseerde monteurs

  Voor de hoogste kwaliteit

 • Service op afstand

  Efficiënt door remote control

 • Goed werkend systeem

  Vanwege periodiek onderhoud

Contact opnemen
 • Wij begrijpen dat u bij het aanschaffen van een toegangscontrole- of (video)intercomsysteem advies wilt van één van onze experts.

  Wij bieden vrijblijvend advies op maat, zodat we samen tot een passende oplossing voor uw specifieke situatie komen.

  Contact opnemen

Uw gegevens