Bel naar 0546 - 577 766

Inbraakpreventie

Zakelijke beveiliging

Een veilig gevoel is een niet te onderschatten aspect van het dagelijks leven, helaas zijn inbraken aan de orde van de dag. Met professionele en betrouwbare bescherming van eigendommen is veel ellende te voorkomen, bovendien stellen verzekeraars steeds hogere eisen op gebied van inbraakbeveiliging.

Als gecertificeerd BORG-E beveiligingsbedrijf bieden wij diverse mogelijkheden voor inbraakpreventie. Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende aspecten van inbraakpreventie en beveiligingsinstallaties. Zo helpen wij uw eigendommen zo goed mogelijk te beschermen. Of het nu gaat om installaties voor nieuwbouw-, renovatie- of en overnametrajecten.

FFV 5259

Wij verzorgen de inbraakbeveiliging van uw pand met de juiste producten, doormelding via een particuliere meldkamer (PAC) en indien gewenst, alarmopvolging door een erkend alarm opvolgingsbedrijf. De inbraakinstallatie is gebruiksvriendelijk te bedienen via de gratis applicatie op uw smartphone/tablet die onze monteur aan u uitlegt na oplevering van de installatie.

Welke maatregelen zijn voor uw pand het meest geschikt? Dat hangt onder andere af van het inbraakrisico en persoonlijke wensen. U kunt voor uw pand en eigendommen terecht bij ons, wij maken een maatwerk beveiligingsplan gericht op uw pand en bezittingen. Persoonlijk advies? Wij maken graag een maatwerk beveiligingsplan gericht op uw pand en bezittingen.

We maken gebruik van de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI 2.0), een methode om het inbraakrisico van een pand te meten en te bepalen welke maatregelen nodig zijn om inbraak te bemoeilijken. De VRKI 2.0 wordt gebruikt door verzekeraars en erkende beveiligingsbedrijven.

Heeft u volgens uw verzekeraar een certificaat nodig? Geen probleem, als de beveiligingsmaatregelen volgens de VRKI 2.0 zijn uitgevoerd, verstrekken wij een certificaat. Bij ons bent u verzekerd van een goed werkende inbraakinstallatie.

Meulenbeld Beveiliging

Voel je veilig

Onderhoudsabonnement voor inbraakbeveiliging

 • 24/7 service

  Altijd service & ondersteuning

 • Gecertificeerd BORG-E beveiligingsbedrijf

  KIWA gecertificeerd

 • Gespecialiseerde monteurs

  Voor de hoogste kwaliteit

 • Onderhoud volgens BORG/CCV

  Volgens wet- en regelgeving

 • Service op afstand

  Efficiënt door remote control

Contact opnemen
 • Verzekeraars stellen steeds hogere eisen op gebied van inbraakinstallaties volgens het VRKI-model. Wij weten waar u op moet letten, aan welke eisen u voor de verzekeraar moet voldoen en brengen de inbraakrisico’s voor u in kaart. Belangrijke factoren zijn bijvoorbeeld de ligging van het pand en de hoeveelheid waardevolle zaken en de attractiviteit hiervan.

  Laat u adviseren door onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een inbraakinstallatie voor uw bedrijfspand.

  Contact opnemen

Uw gegevens