Bel naar 0546 - 577 766

Service & onderhoud

Zakelijke beveiliging

Aan de installatie van een beveiligingssysteem besteden wij veel zorg. Goed beveiligd blijven vereist echter ook blijvende zorg aan installaties. Met ons onderhouds- en service abonnement blijft u verzekerd van goed functionerende installaties. Daarnaast is jaarlijks onderhoud voor bepaalde installaties verplicht voor het behoud van geldige certificering.

Onverhoopt toch een storing? Neem contact op met onze 24/7 storingsdienst. Onze betrokken servicemonteurs staan altijd voor u klaar. En tijdens het jaarlijks onderhoud controleren onze monteurs niet alleen de techniek, maar ook de doelmatigheid van de installaties.

1

Het onderhoud van inbraakalarminstallaties voeren wij uit conform de uitgave Voorschriften Beheer en Onderhoud Alarmapparatuur van het CCV. En het onderhoud aan brandmeld- en ontruimingsinstallaties voeren wij uit conform de huidige norm NEN 2654. Als beveiligingspartner verzorgen wij ook graag de maandelijkse beheerderstaken van de brandmeldinstallatie voor u. Daarnaast adviseren wij camera-, toegang- en intercomsystemen goed te onderhouden om verzekerd te zijn van goed werkende systemen.

Tegenwoordig is service en beheer op afstand is ook mogelijk. Dit wil zeggen dat we op afstand de status van beveiligingssystemen controleren en monitoren. Op deze manier worden storingen vaker voorkomen én eerder verholpen. Dit is voor u én voor ons efficiënter en duurzamer; wij hoeven niet voor elke storing uit te rijden naar de locatie.

Wij staan bekend om onze proactieve houding. Periodiek onderhoud en eventuele reparaties verrichten wij graag voor u. Zo bent u altijd verzekerd van goed werkende beveiligingssystemen.

Meulenbeld Beveiliging

Voel je veilig

Onderhoudsabonnement voor uw beveiligingsinstallatie(s)

 • 24/7 service

  Altijd service & ondersteuning

 • Gespecialiseerde monteurs

  Voor de hoogste kwaliteit

 • Onderhoud volgens certificering

  KIWA gecertificeerd

 • Service op afstand

  Efficiënt door remote control

Contact opnemen
 • Wij begrijpen dat u bij het afsluiten van een serviceabonnement advies wilt van één van onze experts. Wij bieden u vrijblijvend advies op maat, zodat we samen tot een passende oplossing komen voor uw installaties.

  Contact opnemen

Uw gegevens