Bel naar 0546 - 577 766

Camerabeveiliging

Zakelijke beveiliging

Camerabewaking is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het wordt steeds vaker ingezet. Om processen te monitoren, toegangsbeheer goed te regelen, maar bovenal om criminele handelingen vast te leggen. Want de hoofddoelen van cameratoezicht zijn het terugdringen van overlast en criminaliteit en het vergroten van de veiligheidsbeleving.

Wie beseft dat hij gefilmd wordt, misdraagt zich minder snel. Hebben onbevoegden toch het lef om uw terrein of pand te betreden? Dan staat alles op beeld. Onze camerasystemen zijn live te volgen op een smartphone/tablet en de beelden zijn via een recorder terug te kijken. We kunnen ervoor zorgen dat u of de meldkamer bij detectie een melding krijgt, waardoor direct gehandeld kan worden. Daarnaast is het camerasysteem te integreren met een inbraakinstallatie als verificatie van het inbraakalarm.

FFV 5192

Camerabeveiliging wordt door ons veelvuldig toegepast in parkeergarages, winkels, openbare gebouwen, kantoren, productiehallen en overige bedrijfspanden. Daarnaast hebben we ook meerdere bedrijventerreinen waar wij de camerasystemen hebben aangelegd en in beheer hebben. Camerasystemen zorgen voor een opname van eventuele incidenten. In geval van een inbraak of bedrijfsongeval heeft u bewijs voor uw verzekeraar.

Camera’s zijn steeds geavanceerder. Intelligente camerasystemen observeren bezoekers én analyseren bijvoorbeeld het klantgedrag. Wij zijn gespecialiseerd in de modernste en geavanceerde type camera’s, met eigenschappen zoals een thermografisch groot zoombereik, kentekenregistratie en vandalismebestendigheid. Overige specifieke software maakt zelfs gedrag- en gezichtsherkenning of het detecteren van achtergelaten items zoals een tas of koffer mogelijk.

Wij hebben als erkend bedrijf in beveiligingstechniek een goede reputatie op het gebied van camerabewaking. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden camerasystemen welke voldoen aan alle gestelde wensen. Van de eenvoudigste oplossing tot de meest complexe cameratoezichtsystemen: in beide gevallen is kwaliteit gewaarborgd. Dat geeft een verzekerd en veilig gevoel.

Meulenbeld Beveiliging

Voel je veilig

Onderhoudsabonnement voor camerabeveiliging

 • 24/7 service

  Altijd service & ondersteuning

 • Gespecialiseerde monteurs

  Voor de hoogste kwaliteit

 • Goed werkend systeem

  Door periodiek onderhoud

 • Service op afstand

  Efficiënt door remote control

Contact opnemen
 • Wij begrijpen dat u bij het aanschaffen van een camerasysteem advies wilt van één van onze experts. Wij bieden u vrijblijvend advies op maat, zodat we samen tot een passende oplossing voor uw camerabeveiliging komen.

  Laat u adviseren door onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan voor camerabeveiliging voor uw bedrijfspand.

  Contact opnemen

Uw gegevens