Bel naar 0546 - 577 766

Certificeringen & lidmaatschappen

Kwaliteit geborgd door het werken met certificaten

Betrouwbaar en hoogwaardig werk leveren vinden wij belangrijk. Daar moet u op kunnen vertrouwen. Daarom geven wij u op deze pagina een helder inzicht in al onze certificeringen en lidmaatschappen waaruit blijkt dat we voldoen aan alle milieu-, kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Lees verder

Onze certificaten

Wij staan garant voor kwaliteit en bieden als erkend beveiligingsbedrijf gecertificeerde dienstverlening. Loohuis-Meulenbeld Beveiliging is uw partner voor het installeren van gecertificeerde inbraakinstallaties en brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

 • De regeling ‘brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties installeren’ is een kwaliteitsnorm voor het installeren van brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Namens de Loohuis Installatiegroep beschikt Loohuis-Meulenbeld Beveiliging over dit certificaat. Als erkend installatiebedrijf mogen wij brandmeld- en ontruimingsinstallaties installeren die voorzien zijn van een certificaat.

  Certificaat BMI/OAI installeren
 • De regeling ‘brandmeldinstallaties leveren’ is een kwaliteitsnorm voor het leveren van brandmeldinstallaties. Namens de Loohuis Installatiegroep beschikt Loohuis-Meulenbeld Beveiliging over dit certificaat. Als erkend installatiebedrijf mogen wij brandmeldinstallaties leveren die voorzien zijn van een certificaat.

  Certificaat brandmeldinstallaties leveren
 • De regeling ‘brandmeldinstallaties onderhouden’ is een kwaliteitsnorm voor het onderhouden van brandmeldinstallaties. Namens de Loohuis Installatiegroep beschikt Loohuis-Meulenbeld Beveiliging over de erkenning om als erkend onderhoudsbedrijf, brandmeldinstallaties te voorzien van een onderhoudscertificaat.

  Certificaat brandmeldinstallaties onderhouden
 • De regeling ‘ontruimingsinstallaties leveren’ is een kwaliteitsnorm voor het leveren van ontruimingsinstallaties. Namens de Loohuis Installatiegroep beschikt Loohuis-Meulenbeld Beveiliging over dit certificaat. Als erkend installatiebedrijf mogen wij de ontruimingsinstallaties leveren die voorzien zijn van een certificaat.

  Certificaat ontruimingsalarminstallaties leveren
 • De regeling ‘ontruimingsinstallaties onderhouden’ is een kwaliteitsnorm voor het onderhouden van ontruimingsinstallaties. Namens de Loohuis Installatiegroep beschikt Loohuis-Meulenbeld Beveiliging over de erkenning om als erkend onderhoudsbedrijf, ontruimingsinstallaties te voorzien van een onderhoudscertificaat.

  Certificaat ontruimingsalarminstallaties onderhoud
 • De regeling ‘BORG E beveiligingsbedrijf’ is een kwaliteitsnorm voor het leveren, installeren en onderhouden van alarminstallaties. De regeling is gericht op het certificeren van elektronische inbraaksignaleringsinstallaties volgens NEN-EN-ISO/IEC 17065.

  Namens de Loohuis Installatiegroep beschikt Loohuis-Meulenbeld Beveiliging over dit certificaat. Als erkend BORG-E beveiligingsbedrijf mogen wij inbraakinstallaties voorzien van een certificaat.

  Certificaat BORG E beveiligingsbedrijf
 • VCA is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op het gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld.

  Het VCA-certificaat (Veiligheids Checklijst Aannemers) is het certificaat waarmee wij de basis leggen om iedere dag op een veilige, verantwoorde en milieubewuste manier aan het werk te gaan.

  VCA certificaat

Lidmaatschappen

 • Kiwa NV
 • Techniek Nederland
 • InstallatieWerk

Elk werk wordt verricht volgens de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven van Techniek Nederland. In dit document zijn o.a. de wederzijdse verplichtingen, toetsingscriteria, garantie, aansprakelijkheid en arbitrage in geval van geschillen vastgelegd.