Bel naar 0546 - 577 766

Thuis

Particuliere beveiligingssystemen

Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak met een inbraakinstallatie of camerasysteem. Als gecertificeerd BORG-E beveiligingsbedrijf helpen wij u met diverse oplossingen voor inbraakpreventie om uw eigendommen zo goed mogelijk te beschermen.

Sluit vervolgens voor een goed werkend systeem en comfort een serviceabonnement bij ons af zodat u ten alle tijd verzekerd bent van een goed werkende installatie.

FFV 2974

Wij zijn gecertificeerd als een BORG-E beveiligingsbedrijf. Met de certificatie waarborgen wij dat wij werken met diverse oplossingen voor hoogwaardige elektronische inbraakbeveiligingssystemen. Bij de oplevering voorzien wij wanneer verzekeringstechnisch nodig of gewenst de installatie van een BORG-E certificaat.

Daarnaast hebben wij als erkend bedrijf in beveiligingstechniek een goede reputatie op het gebied van camerabewaking. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden camerasystemen die voldoen aan alle gestelde wensen. Van de eenvoudigste oplossing tot de meest complexe cameratoezichtsystemen: in beide gevallen is kwaliteit gewaarborgd. Dat geeft een verzekerd en veilig gevoel.

Meulenbeld Beveiliging

Voel je veilig

  • Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak met een gecertificeerd alarmsysteem. Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is. Met een inbraakalarmsysteem weet u zeker dat u uw huis veilig achterlaat. Onze systemen zijn gebruiksvriendelijk te bedienen via de applicatie op uw tablet/smartphone. Wilt u een zo goed mogelijk beveiligde woning? Combineer dan uw inbraakalarmsysteem met een camerasysteem.

    Meer weten over een inbraakalarmsysteem bij u thuis? Wij informeren u graag!

    Contact opnemen
  • Met een gerust hart van huis gaan? Kies voor een camerasysteem thuis. Onze camerasystemen zijn uiterst betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld. Het camerasysteem is gebruiksvriendelijk te bedienen via de applicatie op uw tablet/smartphone en de opgeslagen beelden kunt u terugkijken via de recorder. Wij zorgen voor een deskundige installatie en letten erop dat onze beveiligingscamera’s aan de wettelijke voorschriften voldoen. Wilt u een zo goed mogelijk beveiligde woning? Combineer dan uw camerasysteem met een inbraakalarmsysteem.

    Meer weten over een camerasysteem bij u thuis? Wij informeren u graag!

    Contact opnemen

Spreek een specialist

Arjan Blankenvoort

Technisch adviseur

Uw gegevens