Bel naar 0546 - 577 766

Zakelijke beveiliging

Loohuis-Meulenbeld Beveiliging werkt continu aan een veilige werkomgeving. Zo zorgen wij dat bedrijven, hun medewerkers en bezittingen optimaal beschermd zijn en bedrijfsprocessen niet worden verstoord. Zoekt u oplossingen om uw organisatie te beveiligen? Wat zijn de grootste gevaren? Welke verplichten gelden voor bedrijfsbeveiliging? Waar begint u?

Wij leveren, installeren en onderhouden al meer dan 25 jaar op professionele wijze de meest uiteenlopende beveiligingssystemen en hebben alle benodigde kennis en expertise in huis.

Brand1

Moderne beveiligingssystemen

Als betrouwbaar bedrijf in beveiligingstechniek realiseren we jaarlijks in een breed scala aan panden de modernste beveiligingssystemen. Vanzelfsprekend houden wij ons strikt aan de huidige wet- en regelgeving en waarborgen met diverse certificaten onze kwaliteit van werken.

 • Het kan zomaar gebeuren: brandstichting, blikseminslag of kortsluiting. Daar moet u niet aan denken, maar wel over nádenken! Veel mensen staan niet stil bij de gevolgen van een brand. Mocht onverhoopt toch een brand uitbreken dan is de schade vaak niet te overzien.

  Een brandmeldinstallatie detecteert, lokaliseert en signaleert brand in een vroegtijdig stadium. Dit betekent dat snel actie kan worden ondernomen, waardoor iedereen tijdig het bedrijfspand kan verlaten en hulpdiensten kunnen worden ingelicht. Zo voorkomt u ongevallen en slachtoffers en blijft de schade beperkt.

  Meer over brandbeveiliging
 • Een brand of andere calamiteit snel ontdekken is van groot belang, maar de juiste manier van ontruimen is minstens zo belangrijk. Met name voor gebouwen waar veel mensen aanwezig zijn, of bijvoorbeeld zorginstellingen waar mensen verminderd of niet zelfredzaam zijn, kan een snelle en adequate ontruiming daadwerkelijk levens redden.

  Dat maakt een goede ontruimingsalarmering of ontruimingsinstallatie cruciaal. Hierdoor is ontruiming onlosmakelijk verbonden met de brandmeldinstallatie van een gebouw.

  Meer over ontruiming
 • Een veilig gevoel is een niet te onderschatten aspect van het dagelijks leven, helaas zijn inbraken aan de orde van de dag. Met professionele en betrouwbare bescherming van eigendommen is veel ellende te voorkomen, bovendien stellen verzekeraars steeds hogere eisen op gebied van inbraakbeveiliging.

  Als gecertificeerd BORG-E beveiligingsbedrijf bieden wij diverse mogelijkheden voor inbraakpreventie. Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende aspecten van inbraakpreventie en beveiligingsinstallaties. Zo helpen wij uw eigendommen zo goed mogelijk te beschermen. Of het nu gaat om installaties voor nieuwbouw-, renovatie- of en overnametrajecten.

  Meer over inbraakpreventie
 • Camerabewaking is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het wordt steeds vaker ingezet. Om processen te monitoren, toegangsbeheer goed te regelen, maar bovenal om criminele handelingen vast te leggen. Want de hoofddoelen van cameratoezicht zijn het terugdringen van overlast en criminaliteit en het vergroten van de veiligheidsbeleving.

  Wie beseft dat hij gefilmd wordt, misdraagt zich minder snel. Hebben onbevoegden toch het lef om uw terrein of pand te betreden? Dan staat alles op beeld. Onze camerasystemen zijn live te volgen op een smartphone/tablet en de beelden zijn via een recorder terug te kijken. We kunnen ervoor zorgen dat u of de meldkamer bij detectie een melding krijgt, waardoor direct gehandeld kan worden. Daarnaast is het camerasysteem te integreren met een inbraakinstallatie als verificatie van het inbraakalarm.

  Meer over camerabeveiliging
 • Met een toegangscontrolesysteem controleert een bedrijf zelf toegangsbevoegdheid en daadwerkelijke aanwezigheid van personen. Ongeoorloofde personen komen niet binnen met een toegangscontrolesysteem; alles en iedereen in het pand is beschermd. Deze systemen zijn eveneens te gebruiken voor aan- en afwezigheidsregistratie.

  Toegangscontrole is in verschillende beveiligingsaspecten en risicoklassen mogelijk; een buitendeur is bijvoorbeeld risicovoller dan een kantinedeur. Met een pas of tag, optioneel in combinatie met een code, krijgen de daartoe aangewezen personen toegang tot een beveiligde ruimte.

  Meer over toegangscontrole & intercom
 • Aan de installatie van een beveiligingssysteem besteden wij veel zorg. Goed beveiligd blijven vereist echter ook blijvende zorg aan installaties. Met ons onderhouds- en service abonnement blijft u verzekerd van goed functionerende installaties. Daarnaast is jaarlijks onderhoud voor bepaalde installaties verplicht voor het behoud van geldige certificering.

  Onverhoopt toch een storing? Neem contact op met onze 24/7 storingsdienst. Onze betrokken servicemonteurs staan altijd voor u klaar. En tijdens het jaarlijks onderhoud controleren onze monteurs niet alleen de techniek, maar ook de doelmatigheid van de installaties.

  Meer over service & onderhoud

Thuis

Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak met een inbraakinstallatie of camerasysteem. Als gecertificeerd BORG-E beveiligingsbedrijf helpen wij u met diverse oplossingen voor inbraakpreventie om uw eigendommen zo goed mogelijk te beschermen.

Sluit vervolgens voor een goed werkend systeem en comfort een serviceabonnement bij ons af zodat u ten alle tijd verzekerd bent van een goed werkende installatie.

Particuliere beveiligingssystemen